BÜYÜKŞEHİR ÜRETİCİNİN YANINDA

TAKİP ET

Üretimi Teşvik Etmek Ve Tarımsal Ürünlerden Daha Çok Katma Değer Elde Etmek Amacıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr

Üretimi Teşvik Etmek Ve Tarımsal Ürünlerden Daha Çok Katma Değer Elde Etmek Amacıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Tarafından Başlatılan “Sözleşmeli Tarım Modeli” Kapsamında İlk Ürünler Üreticilerden Satın Alındı. Konuyla İlgili Konuşan Ortar A.Ş Genel Müdürü Sanca Eser Ürünler İçin Alım Garantisinin Verildiğini Belirtti.

Gürgentepe İlçesinde Üreticilerin Sadece Kendi İhtiyaçları Kadar Ekimi Yapılan Çoban Fasulyesinin Üretiminin Yaygınlaştırılması Ve Artırılması İçin Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Ve Dokap İş Birliğinde 19 Üretici İçin 20 Dekar Alanda Kurulumu Yapılan Ve Ortar A.Ş. Tarafından Alım Garantisi Verilen Çoban Fasulyeleri Düzenlenen Programla Üreticilerden Alındı.  Alımı Gerçekleştirilen Ürünler Ortar A.Ş.Nin Yöresel Ürün Büfeleri İle Www.Orduorganikpazar.Com İnternet Sitesinden Satışa Sunulacak.

Biz Üreten Herkesi Destekliyoruz

Ortar A.Ş Genel Müdürü Sancar Eser Tarıma Verilen Desteklerin Yanında, Uygulamaya Konulan Sözleşmeli Tarım Modeliyle Üretilen Ürünler İçin Alım Garantisinin Verildiğini Belirtti.

Ürünlerinize Alım Garantisi Veriyoruz

Gürgentepe İlçe Tarım Müdürü Murat Kuzu, Ürün Çeşitliğinin Artırılması Ve Üreticilere İlave Gelir Kapısının Açılması İçin Çalışmalar Gerçekleştirildiğini Söyledi.

Bize Verilen Destek İçin Teşekkür Ediyoruz Üreticilerler De Kendilerine Verilen Destek İçin Teşekkür Etti

tarım