"ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIZ"

TAKİP ET

Ordu'nun Altınordu ilçesinde Haki Yener İlköğretim Okulu öğrencileri, hazırladıkları ve sosyal medyada yayınladıkları klip ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr

Ordu’nun Altınordu ilçesinde Haki Yener İlköğretim Okulu öğrencileri, hazırladıkları ve sosyal medyada yayınladıkları klip ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’den okul bahçelerinin yeniden düzenlenmesini istedi. Öğrencilerin isteğine kayıtsız kalmayan Başkan Güler, sosyal medya hesabından ‘Sizleri bilmem ama ben yeni kuşağın hayranıyım. Böylesine tatlı bir isteği geri çevirmek ne mümkün’ diyerek ekiplerine çalışmaların başlatılması için talimat verdi.

Başkan Güler’in talimatları üzerine öğrencileri ziyaret etmek ve yapılacak çalışmalar için incelemelerde bulunmak üzere Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri okula gitti.

“ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIZ”

Öğrencilerin okulda huzur içinde okuması noktasında ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını söyleyen Genel Sekreter Alp, “Öğrencilerimizin istedikleri gibi okulun bahçesini kısa süre içerisinde daha güzel bir hale getireceğiz” dedi.

“BAŞKAN HİLMİ GÜLER’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Öğrencilerin isteklerine kayıtsız kalmayarak çalışmalar başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Haki Yener İlköğretim Okulu Müdürü Levent Özzengin, “Başkanımız bu çağrıya duyarlılık gösterip bizlere destek noktasında her türlü yardımı yapacağını iletti. Bugün de Belediye ekipleri okulumuza gelerek gerekli etütleri yaptı.” şeklinde konuştu.

“HEPİMİZ DAHA MUTLU OLURUZ”

Okullarının bahçesinin düzenlemesini isteyen Haki Yener İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Azra Irmak Çetinkaya, “Okulumuzun bahçesinde oynarken düşüyoruz ve yaralanıyoruz. Bundan dolayı okulumuzun bahçesinin daha güzel yapılmasını istiyoruz.” diye konuştu.​

Haki Yener İlköğretim Okulu