GENÇLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTUYOR

TAKİP ET

Akkuş Belediyesi, İlçede Gençleri Spora Teşvik Etmek Ve Gençlerin Sportif Faaliyetlerine Katkı Sunmak Amacıyla Başlattığı Spor Tesisleri Projesinin Bir Yenisini Salman Mahallesine Kazandırıyor

Akkuş Belediyesi, İlçede Gençleri Spora Teşvik Etmek Ve Gençlerin Sportif Faaliyetlerine Katkı Sunmak Amacıyla Başlattığı Spor Tesisleri Projesinin Bir Yenisini Salman Mahallesine Kazandırıyor.

Daha Önce İlçe Merkezine Son Derece Modern Bir Halı Saha Kazandıran Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci Bu Kez Salman Mahallesindeki Gençlere Verdiği Sözü Tutuyor.

Dün Gece Beton Döküm Çalışmalarının Devam Ettiği Alana Giderek İncelemelerde Bulunan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Salman Mahallesinde Yapımına Başlanan, 20x40 Metre Ebatlarında Tasarlanan Halı Sahanın Soyunma Odalarıyla Birlikte Bin 250 Metre Kare Alana İnşa Edileceğini İfade Etti.

“Gençlerimiz Modern Ve Sağlıklı Ortamda Sporlarını Yapacak”

Salmanlı Gençlere Seçim Zamanı Bir Söz Verdiklerini Hatırlatan Başkan Demirci, Gençlerin Tozlu Ve Çamurlu Alanlarda Değil Sağlıklı Ve Modern Alanlarda Spor Yapmaları Gerektiğini Belirtti.

akkuş salman