KORONAVİRİSÜ YENDİ

TAKİP ET

Eşi, çocukları ve danışmanı ile birlikte koronavirüs testi pozitif çıkan ve Ankara'da tedavisi süren Bağımsız Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, 2 hafta önce yakalandığı koronavirüsü yendi

Eşi, çocukları ve danışmanı ile birlikte koronavirüs testi pozitif çıkan ve Ankara’da tedavisi süren Bağımsız Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, 2 hafta önce yakalandığı koronavirüsü yendi.

Eşi, çocukları ve danışmanı ile birlikte koronavirüs testi pozitif çıkan ve Ankara’da tedavisi süren Bağımsız Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilerek Ankara’daki evinde istirahata çekildi.

Açıklamayı sosyal medya hesabından yaparak tüm sevenlerine seslenen Milletvekili Enginyurt, “Koronavirüsle mücadeleyi, sevenlerimizin, dostlarımızın, canlarımızın duası, Ankara Şehir Hastanesi doktor ve çalışanlarının tedavisiyle hamdolsun yendim.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Ankara Şehir Hastanesi sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyorum.” Dedi. *Haber: Muzaffer ŞENSOY

cemal enginyurt